Lees meer over hoe een Canadese man zijn mooie Russische vrouw uit Grodno, Wit-Rusland heeft ontmoet.
Elk jaar, vinden mannen uit Nederland en van over de hele wereld hier hun Russische of Oekraïense vrouw.
 
Dating Site to Meet Charming Russian Woman Evgeniya from Pskov, Russia
Dating with Sexy Ukrainian Woman Elena from Kharkov, Ukraine
Pretty Woman from Belarus - Tatiyana from Minsk, Belarus
Dating Site to Meet Beautiful Ukrainian Lady Marina from Kharkov, Ukraine
Dating Site to Meet Single Ukrainian Girl Tatiyana from Poltava, Ukraine
Meet Beautiful Ukrainian Woman Olga from Zaporozhye, Ukraine
Pretty Ukrainian Bride Anna from Zaporozhye, Ukraine
Dating Site to Meet Stunning Belarusian Girl Darya from Grodno, Belarus
Gorgeous Woman from Belarus - Nataliya from Grodno, Belarus

Alain en Yuliya

Wij zijn trots op ons werk dat de jonge mensen als u helpt om mooie Russische vrouwen te ontmoeten die op zoek zijn naar een gelukkige relatie met een fatsoenlijke en goedgeaarde man.

Deze prachtige Russische vrouwen dromen ervan om een buitenlandse man te leren kennen en om samen met hem gezin te scheppen en voor de rest van hun leven samen te zijn. Voor de geluksvogels die ze zullen leren kennen, zullen deze vrouwen de beste echtgenotes worden en voor hun kinderen - de meest zorgzame moeders zijn. Alle vrouwen op deze datingsite zijn single, beschaafd en willen een sterk gezin scheppen.

We streven ernaar om alles zo eerlijk mogelijk te laten gebeuren: alle vrouwen uit Rusland en ook hun foto’s zijn 100% echt en authentiek.

We garanderen - wat u ziet is wat u ook krijgt

U heeft wellicht al eens gedacht om een mooie Russische vrouw via een datingsite te leren kennen, maar u stelt zich ook wellicht de vraag, waarom zulke mooie dames hun tweede helft nog niet gevonden hebben?

De reden hiervoor is dat er 10 miljoen meer mannen zijn in Rusland dan vrouwen en dit heeft als gevolg het feit, dat de vrouwen in Rusland hun „droomprins op het witte paard”- de man die hun dromen zou waarmaken - daar gewoon niet kunnen vinden.

...Misschien zoudt u deze droomprins voor één van die prachtige vrouwen uit Rusland worden?

Als u nog steeds aan het twijfelen bent of het wel mogelijk is om zo een mooie vrouw uit Rusland in de werkelijkheid te leren kennen en diepgaande relatie met haar te bouwen - wij willen u zeker stellen - het zal zeker lukken als u probeert.

Wat maakt ons daar zo zeker van?

...Omdat we daar zelf het levend bewijs voor zijn!

Marry a beautiful Russian woman like Alain did Find your beautiful Russian wife like Alain did
Find Russian women looking for men like Alain did

Ik ben Alain en ik kom uit Montreal, uit Canada. En mijn vrouw Yukiya is afkomstig uit Grodno in Wit-Rusland. Nog niet zo lang geleden woonden we beiden in gans andere werelddelen, op verschillende continenten en in verschillende landen en we waren beiden op zoek naar een partner voor een serieuze relatie. Omdat we steeds geen partner in onze landen konden vinden, kwamen we beiden tegelijk op het idee dat het verstandig zou zijn om breder te kijken en partner ook in de andere werelddelen te zoeken. God zij dank hadden we elkaar op het Internet gevonden en begonnen met elkaar brieven uit te wisselen. Ee schreven naar elkaar, wisselden foto’s uit en onze online-communicatie groeide snel uit tot iets groters en ernstigers.

Na verloop van twee maanden stond ik daar in Grodno in Wit-Rusland en wachtte op Yuliya om haart in persoon te ontmoeten. Hoewel we toen erg opgewonden waren door het idee dat we elkaar uiteindelijk in het echt zullen zien, het duurde niet lang eer we zich volledig op ons gemak voelden in elkaars aanwezigheid. Een kleine week later, hadden we beide geen twijfels meer dat we op elkaar verliefd werden!

We communiceerden met yuliya via e-mails en Skype. En onze liefde voor elkaar werd steeds groter en groter. Het duurde niet lang eer we elkaar weer troffen op het zonnige strand in Cuba!

De volgende ontmoeting was deze keer in Canada, waar Yuliya de kans kreeg om haar toekomstige woonplaats en land te leren kennen en ook om na te gaan, welke onderwijs-opties er beschikbaar waren voor haar kleine dochtertje. Daar leerde ze mijn familie en vriendenkring leren en idereen was door haar betoverd.

Kort daarna startten we het immigratie-process en zes maanden later woonden we allemaal samen als een gans nieuw gezin!

Onze geschiedenis lijkt op een sprookje...maar het is zeker niet uniek... Elke normale, fatsoenlijke man wilt een goede vrouw leren kennen om een succesvolle relatie met haar de bouwen en samen door het leven te gaan en ervan te genieten.

Alles wat u hoeft te doen - is uw kans niet missen!

Indien u DADELIJK met één van die mooie Russische vrouwen wenst te converseren, klik hier om door hun profielen te surfen.

We wensen u van harte alle succes in de wereld bij het zoeken naar uw partner!

Met vriendelijke groeten,

Alain en Yuliya

My Partner Forever

P.S. A.U.B., vergeet niet om uw huwelijksfoto’s toe te sturen!

 

Dating met Mooie Russische Vrouwen die Zoeken naar Mannen | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved