Een gevestigde dating site en matchmaking service is de eigendom van en wordt beheerd door een Canadees-Russisch koppel.
Met kantoren in Wit-Rusland, Moldavië, Rusland en de Oekraïne, MyPartnerForever helpt mannen om een Russische vrouw te vinden.
 
Dating Service to Meet Sexy Belarusian Woman Elena from Grodno, Belarus
Dating with Charming Ukrainian Woman Ekaterina from Zaporozhye, Ukraine
Dating Site to Meet Single Belarusian Lady Lyudmila from Grodno, Belarus
Dating with Belarusian Woman Yuliya from Grodno, Belarus
Meet Beautiful Ukrainian Woman Olga from Zaporozhye, Ukraine
Sexy Ukrainian Woman Tatiyana from Vinnitsa, Ukraine
Meet Beautiful Ukrainian Girl Yana from Zaporozhye, Ukraine
Belarusian Girl Looking for Marriage - Tatiyana from Grodno, Belarus
Belarusian Woman Looking for Marriage - Veronika from Grodno, Belarus

De meest betrouwbare dating-website op het Web, die de eigendom van een Canadees-Russische echtpaar is en die door henzelf beheerd wordt.

Ons koppel (Yulia en Alain) heeft elkaar op een datingsite ontmoet. Onze relatie ontwikkelde zich razendsnel en maar binnen één jaar waren we al getrouwd (zie Onze Geschiedenis). Toe we naar canada verhuisden, drong het tot ons binnen wat en geluk het was om elkaar zo, op een datingsite te ontmoeten. Dit bracht ons op het idee om aan alleenstaande Russische dames een extra kansje te geven om de mannen uit heel de wereld te leren kennen.

Maar, wat zou de reden zijn voor een aantrekkelijke Russische vrouw om haar tweede helft buiten haar moederland te gaan zoeken?

  • Één van de belangrijkste argumenten om haar levensgezel in het buitenland te gaan zoeken ligt in het feit, dat er 10 miljoen meer vrouwen zijn in Rusland dan mannen. In 2002 werden de resultaten van een sociologisch onderzoek geplaatst in een artikel op Wikipedia.
  • Als gevolg, heeft dit ertoe geleid dat de meeste Russische mannen zodanig hierdoor verdorven werden, dat ze geen neiging meer hadden om ernstige relaties aan te gaan. En dit is precies, waar de Russische dames van dromen...

Langs de andere kant, waarom zou een buitenlandse man wel willen om met een russische vrouw te trouwen?

  • In het Westen is de situatie juist omgekeerd: dit zijn nu de mannen, die het hard hebben om een levensgezellin voor een ernstige relatie te vinden.
  • En ook omdat Russische vrouwen over zulke, door de Westerse mannen begeerde kwaliteiten, als beschaafdheid, ijver en neiging om een echte familie te vormen, beschikken. Eigenlijk, is de vorming van een gezin - de belangrijkste prioriteit voor een typische Russische vrouw...en dit is toch wat u zoekt, maar niet in uw geboorteland heeft kunnen vinden, niet?
  • En reken erbij, dat Russische dames actieve levensstijl voeren en gezond eten en hierdoor vaak prachtig uitzien... Is dit geen voordeel?

Dus, nu hebt u een idee, waarom zoveel mannen in het Westen zo graag met een russische vrouw zouden willen trouwen.

Als dit ook uw verhaal is, dan bent u op de juiste site terecht gekomen - aarzel niet, het is tijd om in actie te schieten! Duizenden en duizenden mannen hebben zo hun droom kunnen verwezenlijken en met een mooie Russische dame trouwen!

Hoe kan onze internationale datingsite u helpen om uw droom waar te maken en een mooie Russische vrouw te vinden?

Onze top-prioriteit ligt erin om te kunnen waarborgen dat Russische vrouwen, die u op onze site vindt, wel feitelijk bestaan, alleenstaand zijn en een buitenlandse man zoeken.

Hoe doen we dat?

Wel, dit is geen simpele opdracht. Er bestaan vele honderden hwelijksbureau’s , maar in werkelijkheid, zijn het meestal gewoon oplichters. De enige manier om echte en valse bureau’s van elkaar te scheiden, is om zelf, in lijve, hun vertegenwoordigers te ontmoeten. Daarom gaan we persoonlijk na of ze elk van die Russische vrouwen wel ontmoet hebben en dat ze een kopie van hun paspoorten in de handen hebben.

En gezien Rusland een ex-republiek van ex-Sovjet-Unie is met de grootste gebied op Aarde, betekent dit, uiteraard, veel reizen. Maar, dit is helemaal geen obstakel voor ons omdat we zo wel kunnen garanderen dat desbetreffende Russische dames op de datingsites wel bestaan en naar een buitenlandse echtgenoot zoeken.

En wat zijn de volgende stappen? Hoe kan ik mijn mooie Russische vrindin leren kennen? En hoe zit het met de immigratie-kwestie?

Nadat tussen u en uw mooie Russische vrouw een relatie zich aanknoopt, is de logische volgende stap - een reis plannen om haar in lijve te ontmoeten. Met de bijstand van onze lokale bureau’s, helpen we u om alle details van uw ontmoeting te plannen, zodat u zich geheel op het hoofddoel van uw reis zoudt kunnen concentreten en zonder onnodige stress uw reis zou kunnen ondernemen.

Afhankelijk van uw burgerschap en het land, die u graag zou willen bezoeken, kan een Visum nodig zijn. Als u dit zou wensen, kunnen onze lokale agenten voor de nodige documenten zorgen. Indien u wenst, kunnen we voor uw transport van/naar de luchthaven zorgen, een ruime keuze aan woonopties aanbieden, een tolk voorzien en, indien nodig, ook een laptop aanbieden.

De eerste ontmoeting met uw mooie toekomstige Russische vrindin kan zowel op kantoor, als elders gepland worden - de keuze is aan u. Wat u ook kiest, zullen onze agenten altijd daar voor u zijn om bijstand bij alle kwesties te bieden.

Indien u beiden beslissen om verder samen door het leven te gaan, zullen we u beiden adviseren over de verdere verloop van het immigratie-proces. Vergeet niet dat kopieёn van alle documenten - zoals briefwisseling tussen u en uw toekomstige vrouw, vliegtickets, hotelcheques, telefoonrekeningen enz., bewaard moeten worden. Dit zal de immigratieautoriteiten flink helpen om snel en vlekkeloos uw immigratie-aanvraag te behandelen.

De Russische cultuur is bekend voor haar veelzijdigheid en rijkdom. Neem, dus, gerust de tijd om op uw gemak onze blog te bezoeken en een aantal artikelen te lezen. Daar vindt u een bron van onschatbare informatie over de zaken die men moet weten, betreffende het reizen naar Rusland, Russische vrouwen, visum en immigratie-formaliteiten.

We wensen u van harte veel geluk met uw reis en uw zoektocht naar de mooie Russische vrouw van uw dromen!

Alain and Yuliya,

My Partner Forever

P.S. Vergeet a.u.b. niet daarna uw huwelijksfoto’s met ons te delen!

 

Dating met Mooie Russische Vrouwen die Zoeken naar Mannen | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved