See who is online to chat!
(click here to chat)
 

Träffa tjejer från Ryssland, Vitryssland och Ukraina, anlita våra betrodda äktenskapsförmedlingar för att arrangera en oförglömlig och säker resa!


Planering av din resa för att träffa din vackra ryska brud kan bli nästa steg för att ändra ditt liv för alltid!

Vi ska hjälpa dig med alltingför att din resa ska vara bekväm och lycklig.

Vi anordnar resor bara med individuella omständigheter. Vi ordnar inte resor för grupper eller för fåtal vänner, eftersom vi anser att denna typ av mötet kan ske snabbt, inom ett land. Strukturen i våra personliga resor tillåter dig att organisera din resa till Ryssland i enlighet med dina krav för resan.

Det första mötet med din ryska brud

Om du planerar att träffas med din ryska kvinna för första gången, kan arbetare av vår äktenskapsförmedling hjälpa dig att organisera det första mötet och arrangera en tolk vid behov. Vi rekommenderar dig att komma för åtminstone 5 dagar. I alla fall, om du har råd att stanna längre i landet är det ännu bättre! När relationer med din ryska kvinna kommer att utvecklas och våra känslor kommer att vara starkare, ska ni ha lust att tillbringa mer tid tillsammans!

Å andra sidan, om du inte vill fortsätta relationer, bekymra dig inte. Personalen av vår äktenskapsförmedling kommer att diskutera frågan med tjejen. Därefter kommer de att erbjuda dig katalogen av ryska tjejer, och du ska ha möjlighet att välja en annan kvinna som du vill träffas med. De kontaktar dessa kvinnor och arrangerar möten med tjejerna, som du var intresserad av. I vanliga fallkan de arrangera ett nytt möte på samma dag eller nästa dag. Ett möte kan ske på kontoret eller på någon offentlig plats, så det är du som väljer. Alltså, får du fler chanser att hitta din ryska brud.

Tjänstersom föreslåräktenskapsbyrå

När du kommer, erbjuder personalen av vår äktenskapsförmedlingdigatt bläddra igenom vår katalog av ryska tjejer att välja dem som du har lust att träffas med. De kommer att kontakta kvinnor och arrangera ett möte med dem som kommer att vara intresserade av det. Vanligtvis går det att organisera ett möte på samma dag eller nästa dag. Ett möte kan ske på kontoret eller på någon offentlig plats, som du väljer.

Våra arbetare är utmärkta kontaktförmedlare och när de träffar dig personligen, kommer de att veta exakt vilken rysk kvinna motsvarar dina "kriterier" och vice versa.

Du kan öka dina chanser att hitta "din" kvinna om du börjar brevväxling med henne före resan. När du planerar din personliga resa, meddeladem att du kommer och när du kommer så att de skulle ha tid för att förbereda sigföre din ankomst.

Ryska kvinnor är mycket gästvänliga och de vill gärna träffa en utlänning i sin stad.

Om du vill boka en resa tillen stad ellerfåtaleller om du inte kan hitta din stad i menyn (scroll-menu), var snäll och Kontakta Oss

 

Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved