Alle tjenester forpligtet til at svare med enkelt russiske kvinder og møde dem personligt.
Korrespondere med bogstaver, tal over telefonen, mødes på Skype og en gang klar, mødes personligt på vores kontorer.
 
Dating Site to Meet Single Belarusian Woman Olga from Grodno, Belarus
Meet Gorgeous Ukrainian Girl Yuliya from Zaporozhye, Ukraine
Dating Service to Meet Gorgeous Ukrainian Girl Mariya from Kiev, Ukraine
Datingsite to Meet Charming Belarusian Woman Alesya from Grodno, Belarus
Dating Service to Meet Anzhelika from Samara, Russia
Online Dating with Single Belarusian Girl Elena from Grodno, Belarus
Meet Stunning Belarusian Girl Viktoriya from Grodno, Belarus
Beautiful Belarusian Lady Zhanna from Minsk, Belarus
Sexy Ukrainian Lady Elena from Kharkov, Ukraine
New !
Matchmaking Packages
Matchmaking in Kharkov and Dniepropetrovsk, Ukraine
Matchmaking Package in Pskov, Russia
Matchmaking Package in Grodno, Belarus
Matchmaking Package in Kiev, Ukraine
Matchmaking in Vinnitsa, Ukraine
Matchmaking Package in Nikolaev, Ukraine
Matchmaking Package in Zaporozhye, Ukraine
Matchmaking Package in Poltava, Ukraine
Matchmaking in Sumy, Ukraine
New Event !
Speed Dating in Kiev
Click here for more details
Russian Dating Top Articles
Dating and Matchmaking News
Related Search Topics

Visit our Blog

Sign-up to our RSS Feed 

I think everything has been great...… read more
Matchmaking services, International dating
8/16/2016
Johan
 
From Max… read more
Matchmaking services, dating
3/16/2016
Max, Denmark
 
Jean Marie, France
I want to thank my destiny for such a gift as Anna, who I met on this website… read more
Beautiful Ukraine Bride at MyPartnerForever
1/6/2015
 
I think MyPartnerForever is good and services are fantastic… read more
Beautiful Ukraine Bride at MyPartnerForever
8/12/2013
Ronni
 
Dear MyPartnerForever! I am now back in Germany since Tuesday (due to some problems in Budapest with one day delay.… read more
4/22/2011
Rolf, Germany
 
Life gives us many gifts. One of the best gifts of my life is my meeting with Alain and Yuliya.… read more
MyPartnerForever | Belarus Marriage Agencies in Grodno, Belarus – Meet Beautiful Belarus Women at Marriage Agency Maya
10/8/2009
Maya (Grodno, Belarus)
 
Svetlana and Fernando, France
A string of wild coincidences brought Fernando together with his beautiful Russian woman—proving their love was truly meant to be! … read more
Meet Beautiful Belarussian Women
10/26/2008
Maya (Grodno, Belarus)
 
Follow MyPartnerForever on Twitter
 
Visit MyPartnerForever on Facebook

Hvordan bliver en af disse smukke russiske piger til ens russiske kone!

Vi (Alain og Julia) har mødt hinanden via nettet. Vores forhold blev snart meget seriøst og et år senere blev vi allerede gift (se Vores historie). Efter at vi havde flyttet sammen til Canada, forstod vi, hvor heldige vi var, da vi fandt hinanden på internettet, og vi fik en ide til om at give enlige russiske piger mulighed for at møde mænd fra hele verden.

Hvis du spekulerer på, hvorfor disse flotte russiske piger søger efter deres livspartnere i udlandet og hvorfor der er så mange mænd fra hele verden, som er tilfredse med deres russiske koner, følg dette link for at finde svarene.

Hvordan kan man stifte bekendskab med en af disse smukke russiske piger?

Vores webside giver dig mulighed for at stifte bekendskab med russiske kvinder via mailudveksling. I kan også sende billeder og ringe til hinanden, bruge Skype-videoopkald og sende blomster og gaver til pigen.

Bemærk: hvis du sender blomster og gaver til din russiske pige, skal vi nok sende dig et billede af hende som et bevis på, at hun modtog dine gaver.

Husk, at før eller senere bør du planlægge en rejse til Rusland, fordi man ikke altid kan nøjes med mails og telefonsamtaler, og kun et personligt møde kan vise, om der er følelser mellem jer.

Det næste skridt på vej til at få en russisk kone er din rejse til Rusland!

Takket være vores partnere - kontaktbureauer, kan vi arrangere for dig rejser i de fleste områder i Rusland, Hviderusland og Ukraine. Vores lokale repræsentanter er dygtige igangsættere, som gerne vil tage sig af dig under hele dit ophold. Blandt en bred vifte af ydelser, de tilbyder, kan du sikkert regne med følgende: transport fra og til lufthavn, overnatning på hotelværelser eller indrettede lejligheder, tolk, hvis der findes behov, adgang til computere mm.

Vi anbefaler dig at stifte bekendtskab med en eller to russiske piger og få deres kontakter inden din rejse. Ifølge statistikken blev i det mindste 70% af mænd, der foretog en rejse for at møde en pige, de havde indgik et forhold med, gift med pigen. Desuden ifølge USAs Borgerskabs- og Indvandringsservice, var 80% af internationale ægteskaber, især med russiske kvinder, succesrige efter 2 års varighed, hvilket er meget mere i forhold til ægteskaber med landsmænd.

Men husk, at det første møde med din russiske pige kan eventuelt afsløre, at I ikke er som skabt til hinanden. Hvis det sker, er det ikke "verdens undergang". Der findes ingen grund til at gå i panik og afslutte opholdet. Vores lokale repræsentanter kan tilbyde dig at mødes med andre piger og, som vores statistik viser, i det mindste 60% tilfælde fører det til begyndelse af et nyt forhold, der bliver til ægteskab.

Husk, at det ikke er en "100% sikker viden", og ingen kan love kærlighed med garanti. Den vigtigste rolle spiller dine egne "matchende træk". Vi kan anbefale dig at indstille dine matchende træk på den måde, som de virkeligt er. For eksempel: hvis du er 55 år gammel og lidt tykmavet, er det måske ikke en god idé at søge efter en 25-årige gudinde. Tag dig tid til at undersøge grundigt profiler, og du bliver overrasket over, hvor mange russiske kvinder over 40 år stadig har kroppen af en gudinde samt ... modenhed og visdom.

Bemærk: Russiske kvinder af alle aldre lever som regel et meget aktivt liv og spiser sundt. De holder kroppen i god form og har en lysende skønhed ... endnu en bonus!

Forøg dine chancer for at finde en russisk kone: lær flere russiske piger at kende!

Du har ikke tid til at skrive mails, mens du gerne vil mødes med flere russiske piger, en af hvilke kan blive din kone? Det er ikke noget problem, du skal bare vælge en eller flere byer, hvor du gerne vil rejse og bestille Din Personlige Tur. Vi kan arrangere en rejse for dig i de fleste områder i Rusland, Hviderusland og Ukraine. I alle byerne kan du finde kontaktbureauer, vi arbejder med. I hvert kontaktbureau kan du møde piger, som er registreret der, og en liste over tjenester, man tilbyder til at gøre dit ophold bekvemt.

Alle kontaktbureauernes ejere har stor erfaring. De kender kvinderne ret godt, og efter at have haft samtale med dig, er de i stand til at vælge en pige, der passer til dine «machende træk» og omvendt. Ifølge statistikken er der mere end 60% mænd, der traf beslutning om at mødes med en russisk pige uden at have kendt hende i forvejen og havde et vellykket møde, der førte til et seriøst forhold og i den sidste ende til ægteskab.

Men igen, det kommer an på dine «matchende træk». Hvis du kun søger de smukkeste piger, bliver dine chancer for at have et vellykket møde lavere. Hvis du traf beslutning om at mødes med den pige, bureauet har anbefalet, vil du sandsynligvis finde den "værdifulde skat", som du vil have resten af dit liv!

Med andre ord: hvis du virkeligt vil finde en russisk kone, vil du få hende! Du skal blot være konsekvent i din søgning, ærlig og oprigtig med kvinder, du vil være i kontakt med. Vær altid tålmodig, respektfuld, og du får din smukke russiske kone!

Nu ved du, hvor nemt det er at starte. Dit næste skridt er at begynde at gennemse vores katalog af smukke russiske piger, så du er på vej til at finde din flotte russiske kone!

Har du ikke tid til at se igennem og vælge din russiske pige? Lad os gøre det for dig!

  • Er det rigtigt, at du søger efter din ideelle partner?
  • Har du hørt eller læst, at russiske piger er fremragende koner?
  • Har du besluttet at finde din kommende kone i Rusland?
  • Er du parat til at rejse til Rusland? Vil du gerne arrangere et møde i forvejen?

Vores matchmaking-tjeneste giver dig sådan mulighed. Hvis du vil spørge os om tjenesten, må du gerne skrive til os via email med en lille beskrivelse af hvem du er og hvilke «matchende træk» du søger i din kommende russiske kone.

Hvis du ikke endnu har oprettet profil på hjemmesiden, kan du gøre det ved at følge dette link, og det er 100% gratis.

P.S. Husk at dele dine bryllupsbilleder med os!

 

Netdating med Smukke Russiske Kvinder | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved