Veletablerede dating site og matchmaking service ejes og drives af en canadisk-russisk par.
Med kontorer i Hviderusland, Moldova, Rusland og Ukraine, MyPartnerForever hjælper mænd til at finde en russisk kone.
 
Dating Service to Meet Pretty Belarusian Lady Nataliya from Grodno, Belarus
Ukrainian Woman Seeking Men - Vladislava from Kiev, Ukraine
Belarusian Woman Looking for Marriage - Veronika from Grodno, Belarus
Meet Stunning Belarusian Girl Nataliya from Grodno, Belarus
Dating Site to Meet Charming Russian Woman Evgeniya from Pskov, Russia
Dating Site to Meet Single Belarusian Lady Lyudmila from Grodno, Belarus
Beautiful Russian Woman Kristina from Chisinau, Moldova
Dating with Charming Russian Woman Marianna from Chisinau, Moldova
Meet Stunning Belarusian Girl Oksana from Grodno, Belarus

Den mest pålidelige international Dating site på internettet, som ejes og drives af en canadisk mand og en russisk dame.

Vi (Alain og Yuliya) har mødt hinanden via internettet. Vores forhold blev snart meget seriøst og efter et år giftedes vi (se Vores historie). Efter at vi flyttede sammen til Canada indså vi, hvor heldige vi var til at have fundet hinanden på internettet, og vi besluttede at give single russiske damer mulighed til at møde mænd fra hele verden.

Hvorfor vil en smukk russisk dame finde en partner uden for sit hjemland?

  • En af de vigtigste grunde til at søge mand fra udlandet for russiske damer, at der er 10 millioner flere damer end mænd i Rusland. Undersøgelsesresultat blev offentliggjort i 2002 på Wikipedia.
  • En anden grund er, at single russiske mænd plejer til at være forkælet og tilbageholdende med at engagere sig i alvorlige forhold ... og det er nemlig det, hvad smukke russiske damer leder efter.

På den anden side, hvorfor skulle en mand uden for Rusland leder efter en russisk dame til at dele sit liv med?

  • Fordi mange mænd, som bor i «De vestlige lande», er i meget lignende situation: de kan ikke finde en partner, som er villig til at indgå i et seriøst forhold.
  • Fordi disse russiske damer tilbyder egenskaber, som mænd søger i partner: de er veluddannede, flittige og er rettet mod at skabe familien. Faktisk, prioriterer den gennemsnitlige russiske dame familien højst...er det ikke præcist det, du ville finde i sit land, men kunne ikke?
  • Og da de føre et sundt liv og spiser sund mad, tilbyder de som regel utrolig vindende ydre...en anden bonus!

Nu ved du, hvorfor så mange mænd endelig giftes med russiske damer!

Hvis du synes, at du er i den samme situation, gå på! Tusindvis af mænd traf denne beslutning og nu lever deres drøm med en smuk russisk dame!

Hvordan vores International Dating-site kan hjælpe dig med at finde din smukke russiske dame?

Vores højeste prioritet er at sikre, at enhver russisk dame på vores hjemmeside eksisterer, er single og ærligt søger en fremmed mand.

Hvordan opnår vi det?

Det er ikke en let opgave. Der er hundredvis af ægteskabsbureauer, men desværre, de fleste af dem er bedragere. Den eneste vej til at adskille et rigtigt ægteskabsbureau fra bedrager er at mødes med deres repræsentant på deres kontor. Vi undersøger om de møder enhver russisk damer personligt og har en kopi af hendes pas.

På grund af Rusland og forrige USSR landes store areal indebærer det mange rejser. Men det forhindrer os ikke fra at gøre det, fordi kun på den måde kan vi sikre, at enhver russisk dame på vores hjemmeside eksisterer i virkeligheden og søger en fremmed mand.

Og hvad så? Hvordan vil jeg møde min russiske dame? Hvad med indvandring processen?

Når du har skabt et forhold med en russisk kvinde, vil du ønske at planlægge din rejse for at møde hende. Med hjælp af vores lokale russiske ægteskabsbureauer, vil vi hjælpe dig med planlægningen af hver eneste detalje af dit første møde med hende, så du kan koncentrerer dig om formålet med turen og rejse med ro i sindet.

Afhængig af din egen nationalitet og land, du besøger, må du bruge et Visa. Nå det påkræves, vil vores lokale repræsentanter forsyne dig med nødvendige dokumenter. De vil også forsyne dig med transport fra og til lufthavn, stort boligudbud, tolker, deres computere osv.

Du kan planlægge dit første møde med din russiske dame på ægteskabsbureauets kontor eller mødes med hende privat, det er op til dig. På ene eller anden måde, er, vores repræsentant altid klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Når I har truffet beslutningen om at binde jeres liv, vil vi give jer begge to information og rådgiver om, hvordan i kommer videre med indvandring. Husk at opbevare kopier af alle dokumenter som brev-korrespondance med din kvinde, flybilletter, kvitteringer fra hotellet, telefonregninger osv. Dette vil hjælpe indvandring officerer i deres opgaver, og gøre hele processen hurtigere og smidigere.

Russisk kultur er meget rigt og varieret. Tag tid til at besøge vores blog og læse vores artikler. Du vil finde uvurderlige oplysninger om alt, hvad du behøver at vide om at rejse til Rusland, russiske kvinder, russiske kultur, visum og indvandring.

Vi ønsker dig held og lykke i denne vidunderlige rejse for at finde din smukke russiske kvinde og opfylde dine drømme!

Alain og Yuliya,

My Partner Forever

P.S. Vær så venlig at dele deres bryllups billeder med os!

 

Netdating med Smukke Russiske Kvinder | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved