See who is online to chat!
(click here to chat)
 

For at møde kvinder fra Rusland, Hviderusland og Ukraine kan du benytte tjenester af vores kontaktbureauer, som arrangerer en behagelig og sikker tur for dig!


Planlægning af tur på vej til din smukke russiske kvinde er det næste skridt mod at forandre dit liv for evigt!

Vi vil hjælpe dig med at arrangere en behagelig og vellykket rejse for dig.

Vi arrangerer rejser kun på personlige betingelser. Vi arrangerer ikke gruppeture eller ture sammen med venner, da vi synes, at denne slags rejser kan man få arrangeret indenlands. Vores system af personlige rejser giver dig mulighed for at få tilpasset din tur til Rusland til dine egne rejsekrav.

Første møde med din russiske brud

Hvis du har planer til at mødes med din kommende russiske brud for første gang, vil personale fra vores kontaktbureauer hjælpe dig med det første møde og forsyne dig med tolk, hvis der findes behov. Vi anbefaler dig i det mindste 5-dages rejse. Men hvis du har råd til et længere ophold, er det endnu bedre! Dit forhold med din russiske kvinde bliver endnu dybere og jeres følelser endnu kærligere, så I har lyst til at bruge endnu mere tid sammen!

På den anden side, hvis på en eller anden grund du beslutter ikke at udvikle forholdet, du skal ikke være bekymret – vores kontaktbureauer skal nok forklare det til pigen. Bagefter vil de invitere dig til at gå igennem et katalog over russiske kvinder og vælge anden pige, som du gerne ville lære at kende. De kontakter pigerne og arrangerer møder med dem, som har interesse i det. Normalt er de i stand til at arrangere et nyt møde allerede den samme eller næste dag. Møderne kan finde sted på deres kontorer eller på offentlige steder, efter dit valg. På den måde får du stadig en chance for at finde din kommende russiske brud.

Tjenester, som tilbydes af kontaktbureauerne

Efter din ankomst inviterer kontaktbureauernes personale dig til at gå igennem et katalog over russiske kvinder og vælge anden pige, som du gerne ville lære at kende. De kontakter pigerne og arrangerer møder med dem, som har interesse i det. Normalt er de i stand til at arrangere et nyt møde allerede den samme eller næste dag. Møderne kan finde sted på deres kontorer eller på offentlige steder, efter dit valg.

Vores repræsentater er erfarne matchmakere, og så snart de møder dig personligt, vil de vide godt nok, hvilken russiske kvinde kan passe til dine «matchende træk» og omvendt.

Du kan også forøge dine chancer for at møde «den passende» kvinde ved at begynde korrespondance med kvinden inden din rejse. Efter at have planlagt din personlige tur, lad dem vide, at du skal rejse til deres hjemby, så at de har tid til at forberede sig til din ankomst.

Russiske kvinder er traditionelt fremragende værtinder, og for det meste er de utrolig glade for at mødes med udenlandske mænd i deres hjembyer.

Hvis du ønsker at bestille en Rejse til flere end én by eller hvis der ikke findes den ønskede by i menuen (rulle-menuen), så kontakt os.

 

Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved